Reviews

Lees hier de laatste reviews

Albert en Jannie van den Heuvel - Zwolle

Beste medewerkers van studio Gala, Hierbij willen we jullie laten weten dat wij de dinnershow van afgelopen zaterdag helemaal geweldig hebben gevonden. We waren zeer verrast daar we niet wisten wat ons te wachten zou staan. We vonden alles perfect verzorgd, zowel de show, het lekkere eten, de prettige bediening als ook de gehele ambiance. Nogmaals hartelijk dank.

Leo Zwep

Was afgelopen donderdag een geweldig mooie ervaring om hier aan te schuiven. De artiesten of moet ik zeggen entertainers hebben er zin en geven zich volledig om jou een bijzondere beleving te geven. Van bekende mees(w)ingers van Abba en Hazes tot aan jazz en Robbie Williams. Humor en boeiende goocheltrucs van klein (kaarten en duiven) naar groot. Illusies waarbij mooie dames verdwijnen en verschijnen. Niet aleen onder de indruk van de mooie danseressen maar ook van de acrobatische act met de doeken. Kortom we hebben ons vermaakt. Hierbij alsnog een staandevovatie (want die hebben we vergeten).Was zeer gezellig en geslaagd.

H.Drost- Zuidwolde

Gisteren een geweldige avond gehad: vanaf het ontvangst tot aan het eind werden we goed verzorgd met heerlijk eten, goed drinken, geweldige show en mooie muziek. Wat een heerlijk avondje uit.

Victor Hekelen

Samen met mijn gezin hebben wij afgelopen zaterdag de dinnershow Fantastiqe bezocht. In één woord: geweldig! Wat een spektakel was dit! De gerechten waren keurig verzorgd en de show was van een zeer hoog niveau. Zeer goede zangers en onbegrijpelijke magische trucs uitgevoerd door de illusionist! Zowel mijn vrouw als onze kinderen van 16, 13 en 12 hebben enorm genoten. Dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!

Tico Oosterveen

Wij, mijn vrouw en ik, hebben een keurig verzorgde avond gehad én genoten van heerlijke gerechten én een prachtige voorstelling in een intieme, gastvrije ambiance. De gastheren- en vrouwen zijn zeer bekwaam en werkelijk uiterst professionele artiesten op het toneel. Wij hadden gekozen voor een arrangement met een overnachting, naderhand in een zeer keurig nabijgelegen hotel. Een absolute aanrader.

John Hendriks

Leuke show om te zien en goed eten. Het eerste gerecht werd gebracht en het hoofdgerecht was een buffet, voor ieder wat wils. De interactie met de zaal was tof, een mooie show. Al met al een leuke avond gehad, en helemaal voor zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Rinus in 't Groen

Een verrassing stond ons te wachten. Daar aangekomen bleek al gauw dat ons een leuke avond tegemoet zou komen. Diner show Fantastique! Complimenten aan de chef-kok en andere in de keuken. Het eten was werkelijk waar voortreffelijk. Ongelooflijk ruime keus en alles was zeer goed op smaak. Ook de glazen en borden zijn perfect schoon. De bediening was ook voortreffelijk. Ik ben absoluut niets te kort gekomen, prachtig gekleed mooi meisje heeft tafel 02 goed verzorgd, super snel en zo’n goed geheugen, hier werd ik helemaal blij van. Dank. Ik heb er ontzettend van genoten. En dan tussendoor de onbegrijpelijke goochel acts zijn ontspannend om te zien. De zang was perfect van geluid en sterkte, ik heb geen valse noot kunnen horen en het was toch echt live. Het duurde even voordat de zaal op gang kwam, maar jullie als team hadden genoeg trucen in de doos om de mensen in de zaal blij te laten zijn. En wat adembenemend, dat het meisje hoog uit de lucht komt vallen en net voor de grond blijft hangen aan het rode textiel. Dan moet je wel vertrouwen hebben dat de knoop goed zit… En natuurlijk werd de show aangevuld met licht en geluid in de goede proporties waarin het geweldige dansteam van 4 prachtige vrouwen in ongelooflijk veel verschillende outfits geweldig konden schitteren. Ik heb met verbazing zitten kijken hoe het mogelijk is, dat deze knappe danseressen zou veel dansjes uit het hoofd kunnen dansen en dan ook nog zo synchroon. Fantastisch wat heb ik genoten en visueel heb ik alles nog in mijn hoofd om de revue te laten passeren en dat zal nog vaker zijn. Nogmaals dank aan een ieder die er aan meegewerkt hebben er zo’n diner show fantastique van te maken.

Lydia Lampie

Afgelopen Kerst hebben wij de show bijgewoond en hebben enorm genoten van alles. De show, het eten, jullie enorme gastvrijheid. Het was wederom geweldig. Het is werkelijk allemaal top. Wat mij altijd opvalt zijn de fantastische medewerkers die jullie hebben. Stuk voor stuk heel vriendelijke mensen. De show die wordt gegeven ..........een feestje! Ik hoop dat we volgend jaar er weer bij kunnen zijn. Hartelijk bedankt voor de fijne Kerstdag!

Peter en Sandra Timmerman

Wij hebben genoten van de Dinnershow ,heerlijk gegeten en een geweldige avond gehad, ECHT EEN AVONDJE UIT! Top!!!
1 2

Plaats hier uw review

 

Leave this empty: