Reviews

Lees hier de laatste reviews

NKRC Van Elderen Accountants - Apeldoorn

Afgelopen zaterdag hebben wij met de personeelsvereniging van KRC Van Elderen Accountants een voorstelling van Studio Gala bijgewoond. In twee woorden: super geregeld. Vooraf wisten we niet goed wat we moesten verwachten, maar de show was leuk, het eten lekker en drinken was er in overvloed. Vaak merk je dat bij all-in prijzen wordt beknibbeld op de bediening, maar daar was hier zeker geen sprake van. Als je met trek of dorst naar huis gaat vanaf deze shows dan ligt het echt aan jezelf! Ik heb nog nooit zo'n makkelijk uitje georganiseerd. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven met hoeveel personen je komt en Jeanine Potman regelt de rest. Wat ik persoonlijk heel erg leuk vond was dat je aan de mensen op het podium echt kon zien dat zij lol hadden in hun werk. De lach op het gezicht was niet gemaakt, maar je zag een gemeende interactie tussen de artiesten. Wij hebben echt een hele leuke avond gehad! Met vriendelijke groet, Nicole Verberne

Betty Stoel

Mooie locatie, professionele show en lekker eten. Vooral bij alle meezingers gaat de hele zaal los. Top avond gehad!

Alida Piet

Vorig jaar naar A Meezing Mokum geweest. Nu wederom genoten van de nieuwe dinnershow! Het eten was weer heerlijk! Er waren andere Illusies. Complimenten voor het entertainment! Wij hebben een fantastische avond gehad! Tot volgend jaar!

René de Boer - Emmeloord

Bij deze wil ik jullie mede namens Henk en Willem nogmaals hartelijk danken voor de mooie avond die dankzij jullie inzet tot een groot succes is geworden. Het was Top. Entertainment, zang, dans, eten, bediening etc. allemaal een dikke pluim verdient. Nogmaals dank hiervoor!

Nobru Technisch Personeel B.V. - Uden

Hallo Jeanine en collega’s, Hierbij willen wij jou en je team heel hartelijk bedanken voor de supergezellige avond die wij met ons personeel (9 personen) afgelopen vrijdag bij de dinnershow ‘Fantastique’ hebben gehad. Alles was strak geregeld en de avond vloog om. Het eten en het entertainment waren van een hoog niveau. Ons verblijf in Hotel Zwartewater was een goede keuze, een mooi hotel, prima service in een schitterende (idyllische) omgeving. We hebben een wandeling door het authentieke dorpje gemaakt, we keken onze ogen uit! De chauffeur van de bus was erg vrolijk en zorgde voor de juiste sfeer (met muziek) tijdens de heen- én terugreis van Meppel naar Zwartsluis. Die kun je er goed bij hebben! Kortom ons ‘weekendje uit’ met het personeel (en partners) van Nobru was zeer geslaagd, we hebben ervan genoten. Tot slot, veel succes nog met jullie onderneming en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Peter en Sjan Noy Peter en Sjan Noy

Willem & Hiska Ensink - Nuis

Beste Janine, (Super Gastvrouw) Namens mijn vrouw, mijn familie en namens mijzelf wil ik jullie bedanken voor een geweldige avond. 25 jaar huwelijk wil je graag vieren en mooie herinneringen opbouwen. Dit is zeker gelukt. Op alle onderstaande onderdelen krijgen jullie en dikke vette 10: Entourage, Gastvrijheid, Gastvriendelijkheid, Kwaliteit drinken en eten, Bediening ( Super in het debarrasseren van de tafel, zelfs de peper en zout vaatjes werden verwijderd zoals het hoort voor het nagerecht,alles precies volgend de etiquette. Show (interactie met het publiek precies goed) En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met hoofdletters BEDANKT. Willem en Hiska + Familie.

W.H. de Boer

Graag wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de perfect georganiseerde avond ter gelegenheid van ons 12-jarig bestaan. De organisatie, de bediening, de show en de catering was keurig verzorgd. Na afloop heb ik ook alleen maar positieve en leuke reacties gekregen op deze avond. Mede dankzij jullie en allen die hebben meegewerkt. Daar ben ik heel blij mee. Het was tenslotte een feestje en een feest moet goed verlopen. En dat is gebeurd. Ik vind het een keurige prestatie dat jullie er in geslaagd zijn voor zoveel mensen (en zoveel wensen) iets moois neer te zetten. Ik heb er geen spijt van dat ik jullie heb gevraagd deze avond te organiseren. Sterker nog, als zich weer eens een dergelijke gelegenheid voordoet, dan zal ik zeker aan jullie denken.

Paul en Tiny Bilars

Lief team, Afgelopen zaterdag. Waren wij 40 jaar getrouwd. Mijn man en ik kozen ervoor om naar de dinnershow Fantastique te gaan. Wat hebben we genoten. De rode loper en vriendelijke ontvangst met roze champagne, de sfeervolle zaal, de show zelf en het heerlijke eten, het was geweldig en heeft onze 40 jarige trouwdag onvergetelijk gemaakt. Wij willen uw team en de optredende artiesten heel hartelijk danken

Meeuwes en Lies Buiten - Den Oever

Wij hebben nu 2 keer, juni 2019 en September 2023, de Dinnershow bijgewoond. Beide keren vonden wij het prachtig. De shows zijn afwisselend met zang, dans en illusie. De ontvangst geeft je gelijk een goed gevoel. De sfeer is relaxed en het personeel is heel vriendelijk. De verzorging is uitstekend: lekker eten en drinken. Het is zeker de moeite waard om een Dinnershow bij te wonen. Geweldig. Wij komen zeker nog een keer terug.
1 2

Plaats hier uw review

 

Leave this empty: