All-in Arrangement
Menu
-
Welkomstcocktail
✔Cocktail bestaande uit crème de cassis met een scheutje safari, afgeschonken met champagne. -
Voorgerecht
✔Rosé gebakken tartaar van Black Angus met Italiaanse toast, gegrilde paprika en truffelcrème.
✔Vers gebakken breekbrood met kruidenboter en aioli.Hoofdgerecht
Hoofdgerecht word gepresenteerd in buffetvorm, U wordt door uw gastvrouw per tafel uitgenodigd.
✔ Ossenhaaspuntjes met een ketjapsaus.
✔ Varkenshaasmedaillons met een krachtige knoflook-peper saus.
✔ Kipfilet met een romige kerrie-kokos saus.
✔ Mediterrane pastaschotel met gerookte zalm en witvis gegaard in witte wijn.
✔ Gebakken krieltjes met gerookte spekreepjes.
✔ Belgische frieten.
✔ Gestoomde witte rijst.
✔ Mix van verse groenten.
✔ Ambachtelijke aardappelkroketjes.
✔ Diverse koude salades en bijlage.Dessert
✔Panna cotta met een spiegel van huisgemaakte chocoladesaus, gesuikerde pecannoten en geroosterde amandelen.Moderne keukenTer info
In Studio Gala geen catering maar culinaire gerechten. Al onze gerechten worden bereid in onze moderne keuken, door onze eigen chef koks, voor optimale kwaliteit.DieetwensenTer info
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.VIP ArrangementMenu
-
Welkomstcocktail
✔Cocktail bestaande uit crème de cassis met een scheutje safari, afgeschonken met champagne. -
Amuse
✔U start met een verrassing van de chef. -
Voorgerecht
✔Rosé gebakken tartaar van Black Angus met Italiaanse toast, gegrilde paprika en truffelcrème.
✔Vers gebakken breekbrood met kruidenboter en aioli.Amuse
✔Een romig mosterdsoepje gemaakt met grove mosterd en hartige spekjes.Hoofdgerecht
Hoofdgerecht word gepresenteerd in buffetvorm, U wordt door uw gastvrouw per tafel uitgenodigd.
✔ Ossenhaaspuntjes met een ketjapsaus.
✔ Varkenshaasmedaillons met een krachtige knoflook-peper saus.
✔ Kipfilet met een romige kerrie-kokos saus.
✔ Mediterrane pastaschotel met gerookte zalm en witvis gegaard in witte wijn.
✔ Gebakken krieltjes met gerookte spekreepjes.
✔ Belgische frieten.
✔ Gestoomde witte rijst.
✔ Mix van verse groenten.
✔ Ambachtelijke aardappelkroketjes.
✔ Diverse koude salades en bijlage.Borrelplankje
✔Proeverij van vleeswaren, kaas, nootjes en gezouten olijven.Dessert
✔Een combinatie van witte en donkere chocolademousse op een basis van biscuit met een hart van meringue en een decor van geplooide chocola.