Toelichting

Vanaf 35 personen kunt u een offerte aanvragen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. Na ontvangst van uw aanvraag, krijgt u binnen 12 uur een offerte per e-mail. Onze offerte zijn sterk afhankelijk van de betreffende datum. Wij verzoeken u dan ook om minimaal twee data in te vullen, om u een zo scherp mogelijke aanbieding te kunnen doen.

Onze unieke service
U kunt na reservering nog wijzigingen in de groepsgrootte aanbrengen tot 8 dagen voor de showdatum, met een maximum naar beneden van 10% of naar boven van 20% in de groepsgrootte.

Dieetwensen
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.


Administratiekosten
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.

Het all-in arrangement is incl.
Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.

vraag uw Offerte aan