uitnodiging B

Onze unieke service
U kunt na reservering nog wijzigingen in de groepsgrootte aanbrengen tot 8 dagen voor de showdatum, met een maximum naar beneden van 10% of naar boven van 20% in de groepsgrootte.

Dieetwensen
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.

Het all-in arrangement is incl.
Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.

uitnodiging op maat

Onze service gaat verder dan alleen de verzorging van uw ultieme avond uit. Vanaf 20 personen maken wij voor u graag een uitnodiging op maat. Door het versturen van onderstaand formulier neemt u een optie op de door u gekozen datum. (Bij het plaatsen van een optie heeft u geen verplichtingen)
U ontvangt van ons een optie bevestiging en aangepaste uitnodiging per e-mail in een jpeg bestand.