Toelichting

Door het versturen van dit formulier neemt u een optie op de door u gekozen datum. (Bij het plaatsen van een optie heeft u geen verplichtingen)
•U ontvangt van ons een optie bevestiging per e-mail.
•Deze optie dient u naar ontvangst van onze e-mail binnen 5 werkdagen te bevestigen door een replay te sturen op onze e-mail. U kunt uw bevestiging ook doorbellen op 0522-253432.
•Uw optie wordt pas een reservering nadat deze door u is bevestigd.
•Binnen 12 uur ontvangt u een optie bevestiging op het door u ingevoerde e-mail adres.
•Mocht u een optie hebben geplaatst in de periode van een aanbieding dan geldt deze aanbieding als nog, indien u de optie omzet in een reservering.
•Al onze prijzen zijn incl. btw.
•Voor 2 tot 9 personen kunt u helaas geen datum in optie nemen, uiteraard kunt u wel direct reserveren.

Onze unieke service
U kunt na reservering nog wijzigingen in de groepsgrootte aanbrengen tot 8 dagen voor de showdatum, met een maximum naar beneden van 10% of naar boven van 20% in de groepsgrootte.

Dieetwensen
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.


Administratiekosten
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.

Het all-in arrangement is incl.
Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.

Online optie plaatsen

Deze unieke service is bedoeld voor iedereen die graag wil reserveren
maar nog overleg moet plegen over de juiste datum en/of het aantal personen.
U kunt een datum in optie nemen vanaf 10 personen.

Staat uw datum niet in de lijst dan is deze op aanvraag, u kunt hierbij gebruik maken van het vakje `Voorstel eigen datum`