Algemene informatie

Inchecken
Inchecken kan vanaf 14:00 uur en wij vragen onze gasten uit te checken voor 10:30 uur.

Info reservering.
Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging van uw Hotel arrangement (per post).
Indien uw kamer niet beschikbaar is nemen wij z.s.m. contact met u op, om te kijken naar een beschikbaar alternatief.
Binnen twee werkdagen wordt de bevestiging met factuur aan u verzonden.

Definitief.
De reservering is definitief nadat deze is bevestigd door Studio Gala
(per post) Mocht u geen bericht ontvangen, neemt u dan voor de zekerheid telefonisch contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Dieetwensen.
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.

Prijzen.
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.
Al onze prijzen zijn incl. btw.

Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.
Of maak gebruik van onze terugbel service.

Hotelarrangement

Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben met het Hotel Zwartewater exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt.

Hotel Zwartewater
Een weekend doorbrengen in een landelijke entourage? Laat u dan gastvrij ontvangen bij Hotel Zwartewater. Ontdek de omgeving van Noordwest Overijssel dat bekend staat om haar plassen, Giethoorn en de Belter- en de Beulakerwijden. Een gebied voor watersporters maar ook voor fietsers en wandelaars. De kleine historische vissers- en havenplaatsjes als Blokzijl, Vollenhove en Hasselt zijn zeker een bezoekje waard.

In het hotel zelf kunt u zwemmen in het overdekte zwembad het ontbreekt u aan niets. De ruime kamers van Hotel Zwartewater zijn voorzien van, telefoon, radio, televisie en een compleet uitgeruste badkamer.
Deze kamers zijn gesitueerd aan de stadskant, mocht u voorkeur uitgaan naar een kamer gesitueerd aan de waterkant dan geldt hiervoor een toeslag van € 10,00 p.p.



Hotelarrangement

 • 1 overnachting bij Hotel Zwartewater incl. ontbijt.
  Op basis van een Stadskant kamer.
  Kamers voorzien van: badkamer met douche, haardroger en toilet. 2 Enkele boxspring bedden, buro/schrijftafel, telefoon, radio, LCD televisie en DVD speler en gratis WiFi.

 • All-in arrangement voor de Dinnershow ‘Fantastique’
  Tijdsduur 4,5 uur (19:30 t/m 24:00)
  Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond.

 • Deze aanbieding is alleen te boeken in combinatie met de agenda van de Dinnershow `Fantastique`en geldt op basis van minimaal 2 personen en altijd op basis van beschikbaarheid.

 • Dit arrangement kost € 119,50 Per persoon.
  De administratiekosten zijn € 6,50 per boeking en is inclusief toeristenbelasting.

 • Tijdens de speciale kersteditie van de Dinnershow op 24, 25 en 26 december geldt een toeslag van € 10,00 Per persoon.

 • De administratiekosten zijn € 6,50 per boeking en is inclusief toeristenbelasting.

 • Taxi service.
  Studio Gala ligt op 10 km afstand van het hotel. U kunt worden opgehaald en teruggebracht van en naar het Hotel voor slechts € 12,50 Per persoon.

 • Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 15,00