Toelichting


Naast de spectaculaire show geniet u bovenal van ons betoverende 4 gangen diner waarbij uitsluitend gewerkt wordt met dagverse producten.


In Studio Gala geen catering maar culinaire gerechten. Al onze gerechten worden bereid in onze moderne keuken, door onze eigen chef koks, voor optimale kwaliteit.


Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.


Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting op het arrangement met evt. een aangepast menu.


Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.



Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.


Menu / Programma

Het menu voor de Dinnershow ‘Fantastique’.
Raadpleeg de agenda voor de beschikbare data.

Ontvangst
Ontvangst met een welkomstcocktail bestaande uit crème de cassis met een scheutje safari, afgeschonken met champagne.


Spetterende opening van de avond.

Voorgerecht (uitgeserveerd)
Rosé gebakken tartaar van Black Agnus met Italiaanse toast, gegrilde paprika en truffel crème.
Op tafel vers gebakken breekbrood met kruidenboter en aioli.


Show ‘Fantastique’.

Hoofdgerecht
Het Hoofdgerecht wordt u gepresenteerd in buffetvorm. U wordt door uw gastvrouw per tafel uitgenodigd.
Het Hoofdgerecht bestaat uit:
• Ossenhaaspuntjes met een ketjapsaus.
• Varkenshaas medaillons met een krachtige knoflook-peper saus.
• Kipfilet met een romige kerrie-kokos saus.
• Mediterranese pasta schotel met gerookte zalm en wit vis gegaard in witte wijn met een citroen saus.
• Gebakken krieltjes met gerookte spekreepjes.
• Belgische frieten.
• Gestoomde Witte rijst.
• Mix van verse groenten.
• Ambachtelijke aardappelkroketjes.
• Diverse koude salades en bijlage.


Show ‘Fantastique’.

Dessert (uitgeserveerd)
Panna cotta met een spiegel van huisgemaakte chocolade saus, gesuikerde pecannoten en geroosterde amandelen.


Grand finale.

Afsluiting
Als afsluiting serveren wij u koffie of thee met een caramel ijsje.
Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel.

Wij verzoeken u om uw dieetwensen aan ons te melden. Bij onze voorbereidingen kunnen wij hier op inspelen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.
Bovenstaand menu is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en/of aanvullingen.